Tempelprogramma’s gedurende Corona sluiting

Hare Krishna beste toegewijden,

Accepteer alstublieft onze nederige eerbetuigingen en alle eer aan Srila Prabhupada!

De corona-pandemie is op dit moment nog aan de gang, wat betekent dat het heropenen van de tempel alleen onder strikte voorwaarden kan gebeuren. We zijn bedroefd over het beperkte zondagsfeestprogramma, maar we begrijpen ook het belang van het volgen van de voorschriften om het gezondheidsrisico van het coronavirus te minimaliseren.

Elke vorm van heropening kan alleen plaatsvinden onder de strikte regels die door de overheid worden aanbevolen. Dit betekent dat er niet meer dan 30 mensen tegelijk in de tempel kunnen zijn die anderhalve meter afstand van elkaar dienen te houden. Gezien de beperkte ruimte in de tempel, betekent dit voor ons dat er maar 10 personen tegelijk in de tempel aanwezig kunnen zijn. Hier zijn de tempelbestuursleden, koks en pujari overigens niet in meegerekend. Een ieder die het gebouw binnenkomt dient eerst de handen te wassen of ontsmetten.

Binnen dit kader kan de tempel geopend zijn. Er worden twee programma’s georganiseerd: 

  • 15:00 – 16:45 Bhajan & Lezing
  • 17:00 – 18:00 Gaura Arati & Darshan

Om het risico op infectie te minimaliseren en elke vorm van boetes te voorkomen, zijn de volgende voorwaarden opgesteld. Deze zijn niet vrijblijvend maar moeten strikt worden opgevolgd. 

  • We raden u dringend aan om alleen te komen of met maximaal één andere toegewijde.
  • Ons advies is om een ​​mondkapje en handschoenen mee te nemen als u naar de tempel komt. Voor degenen die geen mondkapje en handschoen hebben, kunt u voor een donatie van 2 euro een mondkapje en handschoenen krijgen.
  • Kom niet naar de tempel als u zich ziek voelt. Als we zien dat u zichtbaar ziek bent, kunnen we u niet binnenlaten.
  • Schoenen kunnen in de hal worden achtergelaten, niet in de kleine gang waar schoenen en jassen normaal werden opgeborgen.
  • Volg de routes die op de vloer zijn getekend.
  • Neem plaats op de daarvoor bestemde kussens in de tempelkamer. Verplaats deze kussens niet.
  • Instructies van de tempelgastheren moeten altijd worden opgevolgd.

Prasadam zal aan het einde van elke dienst beschikbaar zijn en ook voor de bezoekers van het darshan-uur als afhaalmaaltijd. Het is niet mogelijk prasadam te eten in de tempel.

Het programma zal ook beschikbaar zijn op Facebook als livestream.

We begrijpen dat het voor iedereen een uitdaging zal zijn om op deze manier een zondagsfeest te houden, maar vanwege de situatie moeten we allemaal samenwerken en gezamenlijk bidden dat alles snel weer normaal wordt, zodat we ons reguliere zondagsfeestprogramma kunnen hervatten.

Bedankt voor uw geduld, begrip en medewerking. We hopen u volgende zondag, of anders zo snel mogelijk, weer te zien. Haribol!

Uw dienaren van het tempelbestuur Iskcon Amsterdam.

Adres:

Lizzy Ansinghstraat 80-1
Amsterdam

info@iskconamsterdam.nl

Bekijk onze locatie in Google maps

Openbaar vervoer: Metro 52 De Pijp station and Tram 12 Cornelis Troostplein.

STICHTER-ACARYA

Stichter-Acharya

Zijne Goddelijke Genade Sri Srimad A.C. Bhaktivedanta Swami Prabhupada

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld

Conform de privacywetgeving worden uw gegevens alleen gebruikt voor het verzenden van de nieuwsbrief. Uw gegevens worden nimmer voor andere doeleinden gebruikt.