Gita Jayanti – Bhagavad Gita Distributie

Op deze pagina kunt u een Bhagavad Gita bestellen/You can order a Bhagavad Gita on this page.

We vieren Gita Jayanti, op Mokshada Ekadasi, omdat op dezelfde dag, ongeveer 5000 jaar geleden, Heer Krishna de grootste en meest vertrouwelijke kennis van toegewijde dienst van de Bhagavad Gita overdroeg aan zijn grote toegewijde Arjuna tijdens de strijd in Kurukshetra. Hij sprak hem aan om het begrip en doel van het leven te verspreiden. Hij beschreef hem ook de juiste manieren om zich over te geven. Het wordt elk jaar gevierd in de maand december.

Gedurende deze maand dienen toegewijden de Heer door de Bhagavad Gita uit te delen aan de inwoners van Amsterdam en omgeving. Heer Krishna zegt in de Bhagavad Gita dat wie Mijn boodschap aan de wereld verspreidt, voor Hem de meest dierbare persoon is. Dus houden toegewijden zich onbaatzuchtig bezig met de verspreiding van de Bhagavad Gita, om de genade van heer Krishna te krijgen.

Je hebt ook de mogelijkheid om de Heer te dienen door de Bhagavad Gita te doneren of te schenken aan je vrienden en familie.

We celebrate Gita Jayanti, on Mokshada Ekadasi, because on the same day, around 5000 years ago, Lord Krishna delivered the greatest and the most confidential knowledge of devotional service of the Bhagavad Gita to his great devotee Arjuna during Kurukshetra battle. He addressed him in order to spread the understanding of life and its purpose. He also described him the right ways to surrender. It is celebrated in the month of December every year.

During this month, devotees serve the Lord by distributing Bhagavad Gita to the residents of the Amsterdam and nearby areas. Lord Krishna, in Bhagavad Gita, says that whosoever spreads My message to the world, is the most dear person to Me. So, devotees selflessly engage in Bhagavad Gita distribution, to get lord Krishna’s mercy.

You also have an opportunity to serve the lord by donating or gifting Bhagavad Gita to your friends and family.

Met het formulier hieronder kunt u een of meerdere Bhagavad Gita’s bestellen. Het is ook mogelijk een exemplaar als cadeau te verzenden.

You can order one or more Bhagavad Gita’s with the form below. To send as gift is also possible.

Bhagavad Gita Nederlands
€ 10,00
Bhagavad Gita English
€ 10,00

Verzendkosten € 7,50
Totaal


Adres:

Lizzy Ansinghstraat 80-1
Amsterdam

info@iskconamsterdam.nl

Bekijk onze locatie in Google maps

Openbaar vervoer: Metro 52 De Pijp station and Tram 12 Cornelis Troostplein.

Steun ons!

Voor onze activiteiten zijn wij afhankelijk van donateurs. Wij bieden een open deur, samenzijn, kennis, meditatie, een voedzame vegetarische maaltijd en bovenal liefde voor Krishna aan een ieder die hier belangstelling voor heeft. Om dit voort te kunnen zetten vragen wij uw steun. Klik voor meer informatie op de onderstaande knop. Dankuwel!

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld

Conform de privacywetgeving worden uw gegevens alleen gebruikt voor het verzenden van de nieuwsbrief. Uw gegevens worden nimmer voor andere doeleinden gebruikt.