HARE KRISHNA THUISBEZORGD 

Uw prasadam maaltijd snel en makkelijk bij u thuis!

HARE KRISHNA THUISBEZORGD

Uw prasadam maaltijd snel en makkelijk bij u thuis!

De “Kitchen religion”, zoals de Hare Krishna’s ook wel worden genoemd, bezorgt nu ook maaltijden aan huis. Wilt u genieten van een meergangendiner, gemaakt met veel liefde door Hare Krishna koks, maar heeft u geen tijd om langs te komen in de tempel? Dan brengen we uw maaltijd met veel plezier bij u thuis!

De maaltijden zijn tenminste lacto-vegetarisch, dus zonder vlees, vis en ei, en zonder knoflook en ui. Het gaat in feite om dezelfde maaltijden die tijdens het Zondagsfeest in de tempel worden verspreid (Prasadam, geofferd aan Sri Sri Karuna Nitai-Gauracandra). Hare Krishna Thuisbezorgd is vooralsnog alleen op zondag te verkrijgen, en is alleen beschikbaar in Amsterdam.

We vragen een minimale donatie van 5,00 euro. Als uw bestelling voor zaterdag om 18:00 binnen is, krijgt u de volgende dag uw prasadam maaltijd thuisbezorgd!

Let wel dat het hier gaat om een opstartfase. De koks zijn iedere week verschillend, dus het type prasadam is niet iedere week hetzelfde. Feedback is welkom en kan worden verstuurd naar info@iskconamsterdam.nl.Totaal

Uw gegevens worden alleen gebruikt voor het bezorgen van uw prasadam maaltijd.

Address:

Lizzy Ansinghstraat 80-1
Amsterdam

info@iskconamsterdam.nl

View our location in Google maps

Public transport: Metro 52 De Pijp station and Tram 12 Cornelis Troostplein.

FOUNDER-ACARYA

Stichter-Acharya Zijne Goddelijke Genade A.C. Bhaktivedanta Swami Prabhupada

Subscribe to our newsletter

* indicates required

According to the Privacy Law we will use your personal details only for the sake of sending you this Newsletter and other Iskcon Temple related post. Your personal details will never be used for other purposes.