SRILA PRABHUPADA’s BOEKDISTRIBUTIE

Srila Prabhupada’s boekdistributie levert een selectie van de boeken geschreven door Srila Prabhupada, de stichter-acarya van de Internationale Beweging voor Krishna Bewustzijn.

De boeken van Srila Prabhupada zijn een bron van tijdloze wijsheid over het onderwerp Liefde voor Krishna. In de laatste twintig jaar van zijn leven vertaalde Srila Prabhupada meer dan zestig delen van klassieke Vedische geschriften (zoals de Bhagavad Gita en de Srimad Bhagavatam) in de Engelse taal. Vanwege hun autoriteit, diepgang en duidelijkheid, zijn zijn boeken geprezen door professoren aan universiteiten als Harvard en Oxford, en zijn Bhagavad-Gita Zoals Ze Is werd in 1968 uitgegeven door Macmillan Publishers en de onverkorte editie in 1972, en is nu beschikbaar in meer dan zestig talen over de hele wereld. Andere boeken van Srila Prabhupada zijn beschikbaar in meer dan tachtig verschillende talen. Tot op heden zijn er meer dan 500 miljoen boeken van hem verspreid. Online versies zijn hier te vinden.

U kunt hieronder enkele van de Engelse of Nederlandse boeken selecteren, geschreven door Srila Prabhupada, door het onderstaande formulier in te vullen. Bestellingen worden één keer in de week verzonden, op maandag, voor alle bestellingen die vóór zondag 12.00 uur zijn ontvangen. Het is ook mogelijk om uw bestelling op zondag tussen 12.00 – 18.00 uur af te halen in de tempel. Als u dit wilt geeft u dat dan alstublieft aan in de opmerkingen.

U kunt ook boeken bestellen als cadeau voor iemand anders. In dat geval versturen we de boeken in cadeauverpakking naar het adres dat u opgeeft.

Srila Prabhupada


Bhagavad-gita As It Is (English)
€ 12,00
The Nectar of Instruction
€ 2,00
Krsna Consciousness - The Topmost Yoga System
€ 1,00
Raja Vidya - The King of Knowledge
€ 2,00
The Science of Self-Realization
€ 5,00
The Path of Perfection
€ 3,00
The Higher Taste
€ 2,00
Het Pad Naar Perfectie
€ 3,00
Raja Vidya - De Koning Van Alle Kennis
€ 2,00
Tijdeloze Eenvoud
€ 2,50
De Wetenschap der Zelfrealisatie
€ 6,00
Krishna Boek (2 delen)
€ 14,00
Gift wrapping/Cadeauverpakking
€ 1,00
Japa mala met/with bead bag
€ 10,00
Japa mala zonder/without bead bag
€ 5,00Verzendkosten € 7,50
Totaal