Steun ons

De Hare Krishna gemeenschap in Amsterdam, of te wel, ISKCON Kerkgenootschap, is een stichting zonder winstoogmerk. Daarnaast zijn we, volgens de wet, een erkende religie en dus een kerk. Als individueel Hare Krishna centrum zijn wij financieel onafhankelijk en onze inkomsten bestaan uit giften, donaties, subsidies en de verkoop van Hare Krishna literatuur.

ISKCON Kerkgenootschap heeft tevens een ANBI-status, wat staat voor ‘Algemeen Nut Beogende Instelling’. Dit houdt in dat ISKCON Amsterdam een erkend goed doel is en daarom u belastingvoordeel kunt krijgen over uw gift.

Meer dan geld alleen

Naast financiële steun ontvangen wij regelmatig donaties in natura, zoals een complete keuken inventaris, of een gratis verbouwing! Alle beetjes helpen, en dus ook alle handjes. Zonder de steun en toeverlaat van onze congregatie en vrijwilligers zouden we niet kunnen bestaan. Wilt u iets bijdragen aan ons in de vorm van vrijwilligerswerk of in natura, neem dan contact met ons op via info@iskconamsterdam.nl.

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het verwerken van uw donatie. We delen de gegevens niet met derde partijen en gebruiken het niet voor andere doeleinden.

Adres:

Lizzy Ansinghstraat 80-1
Amsterdam

info@iskconamsterdam.nl

Bekijk onze locatie in Google maps

Openbaar vervoer: Metro 52 De Pijp station and Tram 12 Cornelis Troostplein.

Steun ons!

Voor onze activiteiten zijn wij afhankelijk van donateurs. Wij bieden een open deur, samenzijn, kennis, meditatie, een voedzame vegetarische maaltijd en bovenal liefde voor Krishna aan een ieder die hier belangstelling voor heeft. Om dit voort te kunnen zetten vragen wij uw steun. Klik voor meer informatie op de onderstaande knop. Dankuwel!

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld

Conform de privacywetgeving worden uw gegevens alleen gebruikt voor het verzenden van de nieuwsbrief. Uw gegevens worden nimmer voor andere doeleinden gebruikt.