Steun ons

De Hare Krishna gemeenschap in Amsterdam, of te wel, ISKCON Kerkgenootschap, is een stichting zonder winstoogmerk. Daarnaast zijn we, volgens de wet, een erkende religie en dus een kerk. Als individueel Hare Krishna centrum zijn wij financieel onafhankelijk en onze inkomsten bestaan uit giften, donaties, subsidies en de verkoop van Hare Krishna literatuur.

ISKCON Kerkgenootschap heeft tevens een ANBI-status, wat staat voor ‘Algemeen Nut Beogende Instelling’. Dit houdt in dat ISKCON Amsterdam een erkend goed doel is en daarom u belastingvoordeel kunt krijgen over uw gift.

Schenken met belastingvoordeel

Sinds januari 2014 kunt u uw donaties aan ons snel en volledig aftrekbaar maken dankzij de nieuwe regels voor periodiek schenken. Dit kost u niets maar levert wel veel op. Door een wetswijziging is het niet meer nodig om een notariële akte te laten opmaken.

Dankzij de nieuwe wetgeving is deze manier van schenken ook interessant geworden voor bedragen vanaf € 50 per jaar. Een rekenvoorbeeld: stel dat u € 12,50 per maand doneert. Dat is € 150 per jaar. Als u in de inkomstenschijf van 42 procent valt, dan kun u bijna € 65 van de Belastingdienst terugkrijgen.

Bereken uw voordeel met de schenkcalculator:
https://www.schenkservice.nl/plugins/stichting-internationale-gemeenschap-voor-krishna-bewustzijn-iskcon/rekenhulp

Donaties

Wilt u ons steunen met een maandelijkse donatie? Zendt u dan alstublieft een e-mail naar info@iskconamsterdam.nl of brief met uw donatieverzoek naar Postbus 3424, 1001 AE Amsterdam. Dank u voor uw donatie! Dankzij uw steun kunnen wij de missie van Srila Prabhupada voortzetten.

Wilt u direct een donatie doen aan ons. Dat kan per bank.

ING Bank NV
Postbus 1800
1000 BV Amsterdam

Rekeninghouder: ISKCON Kerkgenootschap
IBAN: NL04INGB0003984708
BIC: INGBNL2A
Onder vermelding van naam en e-mailadres.

KvKnummer: 56707215

of via Paypal:

Buy now with PayPal

Meer dan geld alleen

Naast financiële steun ontvangen wij regelmatig donaties in natura, zoals een complete keuken inventaris, of een gratis verbouwing! Alle beetjes helpen, en dus ook alle handjes. Zonder de steun en toeverlaat van onze congregatie en vrijwilligers zouden we niet kunnen bestaan. Wilt u iets bijdragen aan ons in de vorm van vrijwilligerswerk of in natura, neem dan contact met ons op via info@iskconamsterdam.nl.

Adres/Address:

Lizzy Ansinghstraat 80-1
Amsterdam

Telefoon/Phone (Gita Govinda dd): +31(0)616287239
info@iskconamsterdam.nl

Bekijk onze locatie in/View our location in Google maps

Openbaar vervoer/Public transport: Metro 52 De Pijp station and Tram 12 Cornelis Troostplein.

STICHTER-ACARYA

Stichter-Acharya Zijne Goddelijke Genade A.C. Bhaktivedanta Swami Prabhupada